keskiviikko 1. elokuuta 2018

Jaksaa, jaksaa!

Täällä on pidetty pientä taukoa raksalta. Oltiin viikonloppuna kolme päivää festareilla, mikä olikin pisin raksatauko vähään aikaan. Ja kaiken lisäksi pitkästä aikaa parisuhdeaikaa! <3 Nyt on kerätty uutta draivia tälle loppusuoralle, joka tällä viikolla alkoi! Mika palasi maanantaina töihin ja me poikien kanssa harjoittelemme tämän viikon hoitorytmiä, sillä ensi viikolla koittaa meilläkin paluu arkeen.

Rakentajat vapaalla :) Mahtavat festarit!

Meillä oli jossain vaiheessa varovaisena ajatuksena ja pienoisena toiveena muutto kesän lopussa. Ei sitä kuitenkaan mitenkään vakavissaan missään vaiheessa olla ajateltu, sillä edelleen on menty koko ajan sillä mentaliteetilla, että muutetaan sitten kun on valmista. Alkukesästä tasoitushommat hieman venähtivät ja siten myös maalaamisen aloittaminen. Heinäkuun helteet puolestaan ovat pitäneet huolen siitä, että maalaaminen ei ole edennyt odotetulla tavalla. Tai toisaalta, kyllä meilläkin olisi varmasti voinut maalata ellei olisi tarvinnut pitää lattialämpöjä isolla lattian kuivatuksen vuoksi. Tuo valun hidas kuivuminen on ollut pienoinen mysteeri ja sitä edelleen kuivatellaan. Talvella olisi ilmeisesti kannattanut pitää korkeammat lämmöt. Sähköt (ja sitä myöten sähköinen lattialämmitys) saatiin vasta loppukeväästä, joten lattian kuivaminen on ollut hidasta. Nyt raksalla pöhisee kunnon puhaltimet ja kosteudenpoistaja, joten eiköhän se lattia ala pian olla siinä kunnossa, että päästään lattiat laatoittamaan. 

Tällä hetkellä meillä on tavoitteena perinteinen "jouluksi uuteen kotiin". Tuumattiin, että ei kannata ottaa stressiä siitä miten talo valmistuu. Tehdään niin paljon kuin ehditään ja jaksetaan. Kyllä se talo jossain vaiheessa on muuttovalmis! :)



Pieni tauko on tehnyt kyllä hyvää, vaikka nämä helteet kieltämättä alkaa pikku hiljaa hieman tukalilta tuntua. Viikonlopuksi onkin sitten luvattu kunnon ukkosta ja sadetta. Jospa sitä keli sen verran viilenisi, että saadaan taloakin viilennettyä maalauskuntoon. Tai sitten tehdään jotain muuta.

Blogi on elänyt hieman hiljaiseloa, mutta tarkoitus on kyllä ottaa kiinni ja kertoa tuttuun tapaamme tarkasti eri vaiheista. Kirjoitellaan vaikka sitten takautuvasti, kun on muutettu! Sittenhän sitä aikaa on. ;) Meillä on lisäksi monta kivaa juttua odottamassa "ulospääsyään", joten pysykäähän kuulolla! :)

// Anni-Maaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...