tiistai 24. huhtikuuta 2018

Huhtikuun hiljaiseloa

Kylläpä onkin ollut täällä blogin puolella hiljaista nyt huhtikuussa.. Mikäli haluaa pysyä paremmin ajantasalla  kannattaa meitä seurata myös Instagramin puolella @puinenpassiivikoti. Instaa tulee päivitettyä hieman ahkerammin kuin tätä blogia.

Instagram: @puinenpassiivikoti


Mika on tehnyt raksalla pitkää päivää ja ollut viikonloput hommissa aamusta iltaan. Lisäksi huhtikuu on meidän lähipiirissä juhlakuukausi monine syntymäpäivineen. Toukokuu näyttää myös nappaavan muutaman tehokkaan raksapäivän juhlimiselle. Ei sinänsä, ihana on nähdä ystäviä ja sukulaisia etenkin kun viime kuukausina kyläilyt ovat jääneet tosi vähälle.

Nuo raksaviikkopäivitykset on enemmän Mikan heiniä, kun on ollut siellä paikan päällä tekemässä ja kuvailemassa. Niitäkin kyllä on tulossa. Kuvia on otettu paljon ja työvaiheista sekä eri materiaaleista kirjoitetaan kyllä juttuja kunhan tilanne hieman rauhoittuu. Tällä hetkellä tähtäimessä on saada levytykset siihen pisteeseen, että saadaan kutsua paikalle tasoitemies.

Sisustukseen liittyen huonekortit ovat myös työnalla. Hieman on perheessä vellonut mahatauti verottanut myös tämänkin asian eteenpäin viemistä. Nyt ehkä aletaan olla jo voiton puolella, jes!

Kävin sunnuntaina ekaa kertaa yksin raksalla siivoilemassa ja pakko oli samalla vähän fiilistellä ja ottaa todella laadukkaita "suunnittelukuvia" kun löysin puhelimesta toiminnon, jolla saa näppärästi piirrettyä kuvaan. Tässäpä muutama maistiainen. :)

Olkkarin materiaalifiilistelyä: seiniin Tikkurilan Ajopuu ja
 lattiaksi Lektarin Corkart-vinyylikorkki Lungo CP736

Maalisävyjen valinta loppusuoralla. Pitkään haaveena ollut vihreä huone /vihreä tehosteseinä taitaa kuitenkin vaihtua keskellä olevaan Tikkurilan Piazzaan. Jos huone kaipaa lisää väriä niin saahan sitä sitten maalattua uudelleen. :)

Lastenhuone 1:n tehosteseinän suunnittelua

Lastenhuone 2:n tehosteseinän vaihtoehto 1

Lastenhuone 2:n tehosteseinän vaihtoehto 2


// Anni-Maaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...