sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Raksaviikko 36 : Tasoitustöitä, teknisen tilan rakentelua ja grillikauden korkkaus

Maanantaina aloitti tasoitusmies levyjen nauhoitukset. Onhan tuo mukavaa seurattavaa kun ammattimies osaa hommansa! Ei ole turhia liikkeitä ja homma onnistuu kerralla. Oli ehdottoman selvää alusta asti, että olotilojen seinät ja katot otetaan ylitasoitettuna. 

Saumatasoitteena meillä käytetään Teknoksen Silora J-tasoitetta ja nauhana kunnon pahvinauhaa.







Tasoitemiehellä meni 3 päivää nauhoittaa kaikki saumat sekä ikkunoiden smyygit. Halusimme tehdä kaikki ikkunat listattomina. Täytyy sanoa, että smyygeistä tuli oikein hyvät!




Alla vielä kuva mikä oli lähtötilanne yläpuolella oleville kuville.


Kylppärin puolella tehtiin suihkuseinän hyllyköitä. Niiden muoto alkoi hahmottua hyvin. Tässä vaiheessa piti pistää stoppi kylppärihommille, koska kylppärin ja saunan lattiat pitää saada tyhjennettyä tavarasta, jotta hommia pääsee kunnolla jatkamaan. Eli nyt odotellaan että tasoitemies saa hommat valmiiksi ja saadaan maalattua yksi tila niin, että voidaan kantaa saunassa ja kylppärissä olevat tavarat sieltä pois.


Nyt kun sisäpuolella ei ole hommia itselle, niin pitää siirtyä varaston/teknisen tilan kimppuun. Siellä olisi tehtävänä seinien levytykset sekä varaston ja teknisen tilan välinen väliseinä. Näitä hommia ennen piti vähän muokata lattian eristeitä ja valaa pieni kaista lattiaa ennen levytyksien aloitusta.


Valun jälkeen pääsi sitten levyttämään seiniä. Levytän kaikki varaston seinät 11mm osb-levyllä. Tällöin saadaan pintaa johon voi suoraan kiinnittää ruuvit. Onhan tuo ihan hyvännäköinen levy muutenkin. Mietittiin ensin käsitelläänkö levy jollain sävyllä, mutta päädyttiin kuitenkin siihen, että jätetään tuo levy käsittelemättömäksi. Osb-levyllä saa kyllä nopeasti valmista, hyvännäköistä pintaa.


Viikonloppuna käytiin hakemassa raksalle vuoden evakossa ollut grilli. Ai että, oli mukava korkata grillikausi omalla pihalla :). Pojatkin tykkäsivät "retkiruoasta".

Weber sen olla pitää!





// Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...