keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Nyt se on saatavilla - Mielen induktiotaso integroidulla liesituulettimella!

Jihuu, tätä on odotettu! Toissa lauantaina lansreetattiin Suomen markkinoille Mielen ensimmäinen induktiotaso, jossa on integroituna liesituuletin. Tätä päivää on odotettu ihan sen takia, että a) tuotteesta saisi paremmin tietoa suomen kielellä ja b) hintakin on nyt tiedossa. Näistä asioita kirjoittelin jo aiemmin kun Miele ensi kerran esitteli markkinoille tulossa olevaa uutuutta (Induktiotasojen kamppailu: Mielen uutuus TwoInOne vai Savon Bora Basic?)


 Kuva: Miele.fi (kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan tarkemmin ko. mallista)


Muilla valmistajillahan tällaisia malleja on ollut markkinoilla jo pidempäänkin. Tämä Mielen malli kiinnostaa mietä erityisesti siitä syystä, että päädyimme tiskikoneessa Mielen tiskikoneeseen (kokeiltuamme aika montaa muuta mallia ensin). Olemme olleet todella tyytyväisiä valintaamme ja tuumanneet, että rahoille on todellakin saatu vastinetta.

Aiemmin perehdyin malliin lähinnä englannin kielisen materiaalin avulla. Nyt tuotteesta on saatavilla tietoa ihan suomen kielelläkin. :D  Käykäähän lukemassa itse tarkemmin ominaisuuksista Mielen sivuilta. Alla kuvakooste Mielen sivuilta tuotteen keskeisimmistä ominaisuuksista.


Vielä täytyy hieman tutkimustyötä tehdä, mutta pakko oli tätä hieman tulla hehkuttamaan kun ainakin oma odotus nyt palkittiin! :)

// Anni-Maaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...