sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Jännittävä viikko tulossa: ikkunoita, ovia, sisustussuunnitelua ja ulkoverhouspaneelia!

Ensi viikosta on tulossa hyvin jännittävä sillä raksalla tapahtuu paljon! Maanantaina Domluxin asentajat tulevat asentamaan meille keittiön ja takkahuoneen suuret ikkunat. Olohuoneen ikkunat he kävivät asentamassa jo perjantaina. Alunperin isojen ikkuinoiden asennus oli sovittu maanantaille, mutta asentajat soittivat ja kysyivät voisivatko tulla aloittelemaan asennusta jo perjantaina. Paljon kuulee rakentajilta sitä, että aikataulut venyvät tai asentajia ei näy. Positiivinen yllätys, että välillä aikataulut siirtyvät tähänkin suuntaan. :)

Ensimmäiset Domlux passiivi-ikkunat asennettuna. Molemmat kokoa 2000x2300.


Tiistaina meillä on Domluxin ikkuna-asennusnäytös klo 11-15. Asentajat asentavat loput ikkunat, joita on siis 10 kpl sekä niiden lisäksi pari ulko-ovea. Tervetuloa paikalle seuraamaan asennusta ja tutustumaan meidän taloomme!



Tiistaina menen käymään myös Pohjois-Savon opistolla kertomaan sisustussuunnitelulinjan opiskelijoille projektistamme. Opiskelijat tekevät meille harjoitustöinä suunnitelmia kylpyhuoneeseen sekä mahdollisesti myös olohuoneeseen tai lastenhuoneisiin.




Ikkunoiden asentamisen jälkeen timpurimme Seppo ja Kapa pääsevätkin sitten ulkoverhouspaneeleiden kimppuun. Paneelit tulivat tontille jo alkuviikosta, joten ne ovat valmiina asennusta varten. Ulkoverhoukseen valitsimme leveän 28 x 195 UYW-paneelin. Otimma paneelin välimaalattuna, eli se on pohjamaalattu sekä kertaalleen pintamaalattu. Sävyksi valitsimme Tikkurilan 619X. Mielestämme pintamaalattu lauta oli kokonaisuutta ajatellen järkevä sijoitus. Jäljelle jää näin vain otsalautojen ja räystäiden alusten maalaaminen kahteen kertaan, muutoin riittää yksi maalikerros.

UYW 89 x 195 (kuva lainattu täältä)


Huomenna tulee muuten 3kk raksaamista täyteen! Aika mukavasti on projekti edennyt, kun ottaa huomioon, että kappaletavarasta rakennetaan. :)

// Anni-Maaria




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...