lauantai 2. kesäkuuta 2018

Pintojen tekoon!

Tänään se alkaa! 
Ensimmäiset huoneet on tasoitettu ja hiottu ja päästään maalaamaan pohjamaaleja niiden kattoihin ja seiniin. Pohjamaalauksen jälkeen vedän liimatiivistemassat kaikki nurkkiin siistimään ne. Liimatiivistemassa siksi, että siinä on myös liimausominaisuus, joka vähentää halkeavia nurkkia pitämällä levyt paremmin kiinni. Se on myös elastinen ja päällemaalattava. Massaa menee niin paljon, että käytän ns. makkaratuubeja, joissa litrahinta on pieneen tuubin verrattuna paljon edullisempi.

Eilen hain Kuopion K-Raudasta loputkin sisämaalit, joten nyt on millä maalata! Muutama viikko sitten hain jo ekan satsin. Meillä käytetään Teknoksen tuotteita tasoitteissa ja maaleissa. Olen näitä paljon myynyt ja todennut moneen kertaan näissä olevan hinta-/laatusuhteen kohdallaan! Suosittelen muillekin!

Tähän mennessä meillä on mennyt:
Seinätasoite SX:ää on mennyt kaiken kaikkiaan 40 x 15kg, saumatasoite Silora J:tä meni 4 x 10L ja saumanauhaa reilu 300m.

Näillä aloitettiin.




Kuvassa kaikki maalit mitä maalaamiseen menee. Hieman yli 300 litraa kaiken kaikkiaan. Näillä maalaa yhteensä n.1600 m2. On siinä siis pienoinen homma ennen kuin nämä on sudittu ja telailtu päin seiniä ja kattoa.

Pohjamaalina käytän himmeää Ekora 3:sta, joka on pääasiassa urakoitsijoiden käyttämä maali. Toki mikäänhän ei estä muitakaan sitä käyttämästä. Suosittelen hankkimaan maalit isoissa astioissa, jos menekkiä on paljon, jolloin litrahinta on reilusti edullisempi kuin pienemmissä purkeissa.

Nyt päiväkahvit naamaan ja sitten maalaushommiin. Myöhemmin kuvia instagramissa siitä miltä seinät alkaa näyttää, vaatehuoneista aloitetaan :).

//Mika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...