tiistai 20. maaliskuuta 2018

Olohuoneen seinävalaisimet

Olen pari päivää etsinyt netin syövereistä seinävalaisimia meidän olohuoneeseen. Saatiin syksyllä valaistussuunnittelijalta muutamia ehdotuksia, joita aloin nyt tarkemmin selvittelemään.

Lucente Amak 2b

Valaistussuunnitelman suosikkini oli tämä Lucenten Amak 2b. Sitä ei vaan tahtonut netistä mistään löytää. Yhteen putiikkiin laitoin kyselyä, että saako heidän kauttaan ja mikä on hinta. Vastausta en ole vielä saanut.

Aloin kutienkin selvittelemään vaihtoehtoja ja ajauduin Lumen Lux Storen nettisivuille. Yllätyksekseni löysin sieltä todella kattavan valikoiman erilaisia valaisimia edullisista perusvalaisimista arvokkaampiin design-valaisimiin.




Meille on tulossa kolme valaisinta olohuoneen lastenhuoneiden vastaiselle seinälle. Tarkoitus on, että valaisimet toimisivat tunnelmavalaisimina. Sen vuoksi etsin lähinnä ylös ja alas valaisevia valaisimia. Tässä alla kooste löydöistäni, kaikki kuvat Lumen Lux Storen sivuilta. Kaikkien valaisimien hinnat osuvat n.60-140€ väliin. Kalliimpia en oikeastaan edes katsellut, sillä tällä hetkellä yritämme pitää budjetin toteutumisen vuoksi kukkaron nyörit tiukilla. :)

Trio Tiber (suunnattava, valaisee vain alaspäin)
SLV Sitra CUBE

Faro Oslo


Astro Chios

Astro Chios 150


Kuten huomaatte, olen mieltynyt siroihin neliskanttisiin valaisimiin. :) Valikoimista löytyi myös muita mielenkiintoisia valaisimia.

Trio Niagara
 
Hidealite Shade

Faro Gina (tämä vain alas valaiseva)


Löysin myös mielenkiintoisen Nordlux Canto Maxi-valaisimen, johon saa säädettyä erilaisia valokiiloja. Tuo olisi käheä erilaisten tunnelmien luomiseen. Ja luulen, että vetoaisi meidän perheen miesväkeen. ;)


Nordlux Canto Maxi

Nordlux Canto Maxi valaistusvaihtoehdot

Eikä siinä vielä kaikki! Tällaiset litteätkin valaisimet voisivat näyttää aika kivalta isossa tilassa. 

Konstsmide Chieri

Trio Thames

 
Nyt sitten seuraakin se vaikein vaihe, päättäminen.


Mikä näistä miellyttää eniten sinun silmääsi?

// Anni-Maaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva kuulla kommenttisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...